Disse svar ændrede mit liv

Hvad er meningen med at jeg lige valgte dette liv ?

Det var et af de ting, jeg fik svar på, da jeg kom tilbage til tidligere liv og livet imellem livene.
Jeg var en ung pige kaldet Sofia, vi var i årene omkring 1872, dog så jeg ikke årstallet så tydeligt. Jeg fornemmede at det var i Frankrig, det lignede faktisk meget Paris, bare i en anden form end, hvis du ville tage der til nu. I 20 års alderen fik jeg fjernet min livmoder, da jeg i mit job som ballerina i et cirkus, ikke måtte få børn ,og derved miste min lidt drenget figur. Jeg havde igennem min opvækst, lært af min mor, at det var sort ulykke at være kvinde, og jeg for en hver pris skulle skjule mine kvindelig former, for det førte ikke noget godt med sig. Så derfor var det naturligt for mig at få taget fortaget denne operation. Dog var jeg forelsket i en ung mand på daværende tidspunkt og da vi ikke blev sammen, skød jeg skylden på min mor, da jeg jo havde mistet min chance for at skabe familie.
På trods af alt det levede jeg et liv i overfold og fester. Jeg havde det fantastisk. Og selvom jeg på mit dødslege, lå uden familie, havde jeg en fantastisk følelse af, at jeg havde taget de valg, jeg havde haft mulighed for og det var helt ok.
Det jeg skulle lærer af dette liv, var at mine valg er altid mit ansvar og at uanset, hvad jeg vælger er der en mening med det.
Jeg var også sammen med min sjælegruppe. Jeg havde inden fået at vide af andre, at når du er der føler du dig hjemme. Den følelse havde jeg overhovedet ikke, men tårende trillede ned af kinderne på mig, da denne fantastiske kvinde kom hen til mig og fortalte mig at alt nok skulle gå og gav mig det skønneste kram.
Endnu mere fantastisk oplevelse var det, da jeg fik afklaring på, hvorfor jeg havde valgt mit nuværende liv. Jeg så også de liv, jeg havde haft at vælge imellem og det var helt klart for mig. Hvorfor det var at jeg valgte dette liv.
Du kan jo faktisk selv finde disse svar, da alle svarene ligger inde i dig selv. Bare en simpelt meditation øvelse, hvor du stille stiller dig selv det spørgsmål du har også sidder du i stilhed ind til du får svar.
Det at blive guided af en Soulkey terapeut, gør det meget nemmere og hvis du går i stå, vil terapeuten stille dig de helt rigtige spørgsmål, til at få dig videre.
Er du klar til at investere i sådan en rejse?

Jeg har et spec. tilbud til dig;

1 Session på 2-3 timer normal pris 2000 kr.

Bookning

Du finder mig hos:
JD Body and Mind, Marstrandsvej 8, 5230 Odense M
Nogen spørgsmål skriv til jdbodyandmind@gmail.com eller ring til mig på tlf.: 51345183
Jeg glæder mig til at høre fra dig
Med venlig hilsen
Jette